Tips for å vinne i lotto

Har du prøvd EuroLotto? Det er en av de mest anerkjente lottosidene på markedet, hvor du kan spille på de største lotteriene i hele verden! Hovedpremier på flere hundre millioner kroner hver uke, og til tider jackpoter på mer enn 1 og 2 milliarder kroner! Nettsiden kan varmt anbefales til alle som drømmer om å vinne mye penger i lotto!

Du som drømmer om å vinne i lotto

Mange av oss tilbringer livene våre bak en disk eller foran en datamaskin på et kontor, sammen med flere hundre andre mennesker i akkurat samme situasjon. Alle sammen i en evig kamp mot krevende kunder, krevende sjefer og hver morgen: den allmektige vekkerklokka.

Vi kjemper og kjemper for å nå en alder der vi ikke lenger trenger å være tynget av den enorme vekten finansiell forpliktelse legger på ryggen vår. En nedslående måte å leve på.

Noen ganger føles det som den eneste måte å bryte fri fra denne skjebnen er å ta en sjanse. Med én gylden lottokupong kan du gå fra en middelmådig hverdag til å ha råd til alt du ønsker deg.

Du kunne endelig levd det livet du har drømt, hvor valgene du tar er ikke lenger begrenset av størrelsen på bankkontoen din. Du kunne spist den beste maten, reist til de mest eksotiske stedene. Rett og slett levd livet til det fulle.

Men å vinne i lotto er ren flaks, ikke sant? Feil. Selvfølgelig er det et element av flaks involvert, men det er flere ting du kan gjøre for å forbedre oddsen din dramatisk.

Her er 5 tips for å komme i gang

  1. Ikke spill lottospill med 7 baller hvis du ønsker å vinne ofte. Spiller du lottospill med lavere antall baller vil oddsen for å vinne oftere være vesentlig større. Lottospill med 5 baller er det beste i dette tilfellet, men 6 baller vil også gi gevinster oftere.
  2. Spill på lotteriene med lavest antall tall på kupongen for oftere vinnersjanser. Jo færre tall, jo større vinnersjanse. Har du for eksempel valget mellom to spill som inneholder 35 og 60 tall, så bør du gå for spillet med 35 tall.
  3. Ikke spill lotteri spill som bruker datagenererte tall. Sørg for at det er ekte kuler – ping pong-baller er mest vanlig – i lotterimaskinen.
  4. Ikke stol på lottotallene som automatisk velges i butikken eller hos nettstedet. Velg dine egne tall og benytt et godt lottosystem for å eliminere de minst effektive tallkombinasjonene for å forbedre dine vinnersjanser.
  5. Spill flere kuponger på samme lottospill. Konsentrer deg om ett lottospill og kjøp så mange billetter du ønsker å ta deg råd til. Jo flere billetter du kjøper, jo større sjanse for å vinne.

La deg ikke stoppe etter disse tipsene. Hvis du for alvor ønsker å vinne i lotto er det mye mer du kan gjøre. En ting du kan gjøre er å benytte deg av et velprøvd lotterisystem som gjør at du kan få gevinst opptil 8 av 10 ganger. Har du hørt om de som vinner lotteriet mer enn én gang? Tror du de bare hadde flaks alle gangene? Nei. Det er ingen grunn til å overlate din økonomiske fremtid til tilfeldighetene.

Trygg lotto på nett for norske spillere

Spill lotto og vinn penger i internasjonale lotteri via EuroLotto. Det er en enkel og trygg lottotjeneste som er helt lovlig for norske spillere å bruke. Her kan du delta på lotterier fra over hele verden, og hver uke er det hundrevis av millioner i premiepotten!