Å tenke seg rik – i lotto!

Spillere fra Norge kan nå delta på verdens største lotterier! Prøv selv og spill lotto på EuroLotto, det er trygt, enkelt og billig.

Tankens kraft skal ikke undervurderes. Kan du tenke og ønske deg rik, og så vil denne tanken manifestere seg i universet slik at du faktisk blir rik i virkeligheten også?

Antakelig ikke. Men mange av de tingene du gjerne skulle gjort hvis du vant i lotto, er faktisk mulige å gjennomføre uten en stor lottogevinst – nettopp ved bruk av tankens, og ikke minst handlingens kraft. Samtidig er det utrolig mange mennesker som aldri får oppleve sine største drømmer, nettopp fordi ønskedrømmen krever en uhorvelig stor lottogevinst for å kunne oppfylles. I denne artikkelen ser vi på hvordan du kan gjøre grep i livet ditt for å realisere de største drømmene dine. Selv uten en gigantisk lottogevinst.

Alle ønsker å vinne i lotto, men svært få vinner

De aller fleste av oss har et større eller mindre ønske om å vinne i lotto. Å vinne den store gevinsten som snur opp ned på tilværelsen. Men den harde sannheten er at dette er svært usannsynlig. Det er kun en forsvinnende liten andel av oss som faktisk vinner de store lottosummene. Spiller du ikke vinner du ikke, heter det seg i ordtaket – men det skal jammen mye flaks til for å vinne, selv hvis man spiller.

Spiller du EuroJackpot er vinnersannsynligheten på toppremien om lag 1:95 000 000

Ikke la deg begrense av mangelen på en stor lottogevinst

Det skader selvsagt ikke å legge inn en lottokupong hver uke. Men for all del: ikke belag deg på å vinne. Det kan nemlig bli en veldig begrensende faktor i livet ditt, hvis dine største drømmer kun kan oppnås hvis du vinner stort i lotto.

Samtidig kan det være svært destruktivt og ødeleggende å tenke på denne måten. Hvis du kun kan oppnå drømmene dine ved å vinne i lotto, godtar du at du mest sannsynlig ikke kommer til å oppnå disse drømmene.

Hva er dine største drømmer?

Før vi går videre må du tenke deg godt om. Hva er egentlig dine største drømmer?

Hva ville du gjort med livet ditt hvis du kunne gjort hva som helst? Hvis penger ikke var et spørsmål? Hvis dine forpliktelser ikke eksisterte? Hvis du kunne gjort akkurat det du ville akkurat nå?

Er det mangel på penger som hindrer deg?

Når du har funnet ut hva dine største drømmer er, er det på tide å stille spørsmål nummer to:

Er det mangel på penger som hindrer deg i å oppnå drømmene dine?

Hvis penger ikke er den største hindringen for å oppnå drømmene dine bør du være glad. Ofte er denne typen ikke-materialistiske drømmer relatert til selvrealisering. Ønsket om å oppnå noe stort for seg selv. Eksempler på denne typen drømmer kan være å få den jobben man ønsker seg, stifte familie, gjøre det bra i en idrett, eller bli den beste innenfor sitt felt – hva enn det måtte være.

Denne typen drømmer krever som regel hardt arbeid. En ekstrem lottogevinst hadde ikke gjort deg noe bedre i jobben din, og den hadde heller ikke gjort deg best i din idrett. Og det er vel rimelig opplagt at kjærlighet ikke kan kjøpes for penger.

Penger kan selvsagt gjøre enkelte ting lettere for deg, men til syvende og sist er det ditt harde arbeid som vil få deg til å lykkes. Mange av de som er best i verden innenfor sitt felt har kommet fra relativt magre kår, og det er garantert svært få av dem som har vunnet i lotto!

Start allerede i dag

Hvis du ikke trenger en lottogevinst for å oppnå drømmene dine, betyr det at du kan begynne å jobbe mot drømmene allerede i dag. Lag deg en konkret plan for hvordan du kan oppnå målene dine. Husk å inkludere delmål, slik at du kan holde oversikt over fremgangen din.

Start i det små, ved å gjøre bevisste grep hver dag, slik at du hele tiden kommer nærmere målet. Det vil kreve mye tid og hardt arbeid, men det vil smake utrolig godt når du endelig oppnår drømmen din! Kanskje vil du også tjene godt med penger på talentet ditt?

Penger er hindringen. Hva nå?

I en del tilfeller vil mangelen på penger være den begrensende faktoren som hindrer deg i å oppnå drømmene dine. Som regel snakker vi da om materialistiske drømmer. Drømmer om å kjøpe eller gjøre noe dyrt. Som å kjøpe en splitter ny sportsbil eller en villa i Hollywood Hills. Disse drømmene krever rett og slett at du har masse penger.

For denne typen drømmer har du to valg:

  1. Du kan begynne å spare til det du ønsker deg
  2. Du kan forsøke å finne rimeligere alternativer

Hvis det du ønsker deg er priset innenfor rimelighetens grenser, kan du begynne å spare. Finn ut hvor mye penger du kan spare hver måned, og gjør en rask utregning på hvor lang tid det vil ta. Kanskje har du noe du kan selge for å fremskynde prosessen?

I enkelte tilfeller vil drømmene dine være så dyre at du aldri vil ha råd til dem. I disse tilfellene bør du se etter gode alternativer. Hvis ønsket ditt er å kjøpe en hensynsløst dyr sportsbil kan du for eksempel undersøke muligheten for å testkjøre denne bilen. Det vil naturligvis ikke være det samme som å kjøpe, men du får hvert fall en smak på drømmen. Eventuelt kan du finne en annen, rimeligere bil som fortsatt gir deg noe av det du ser etter.

Oppsummering

Det skader ikke å slenge inn en lottokupong. Bare husk at sjansen for å vinne er liten. Derfor må du ikke la de største drømmene dine begrenses av mangelen på lottogevinst. Gjør små grep hver dag som tar deg nærmere drømmene dine. Og hvis drømmene dine kan kjøpes for penger kan du begynne å spare. Er drømmene dine så dyre at du aldri vil få råd til dem, bør du heller se deg om etter rimeligere alternativer.

Husk også at materialistisk lykke sjelden er langvarig. Det kan være vanskelig å forstå for oss dødelige, men store mengder penger tilsvarer ikke evig lykke. Hvis dine største drømmer kun er materialistiske kan det være en idé å re-evaluere hva du ønsker å oppnå i livet.

Skal du først spille i lotto finner du det beste utvalget hos EuroLotto. Det er en enkel og trygg lottotjeneste som det er helt lovlig for norske spillere å bruke. Her kan du delta på lotterier fra over hele verden, og hver uke er det hundrevis av millioner i premiepotten!