Kan man vinne i lotto flere ganger?

Har du prøvd EuroLotto? Det er en knallbra lottoside hvor du kan spille på de største lotteriene i hele verden! Hovedpremier på flere hundre millioner kroner hver uke, og noen ganger er det jackpotter på over 1-2 milliarder kroner! Siden anbefales virkelig til alle som drømmer om å vinne mye penger i lotto!

Alle drømmer om å vinne i lotto

Hva skjer når man har vunnet førstepremien en gang? Vil man drømme om å vinne igjen? For noen er det mer enn nok å vinne 1 gang, men andre vil gjerne vinne mer penger, og fortsetter å spille lotto som før.

Å vinne i lotto ville vært en drøm, ville det ikke? Å treffe jackpoten ville vært fantastisk. Du kunne gjort hva du ville, når du ville. Du ville vært i stand til å kjøpe alle de største tingene – stort hus, stor båt, dyre merkeklær, luksusbiler, alle de nyeste dingsene. Men det er vanskelig å vinne i lotto. Oddsen er tross alt svært dårlig, og statistisk sett er sannsynligheten for gevinst svært liten. Så hvorfor vinner noen mennesker mer enn en gang? Hvis andre mennesker kan gjøre det, hvorfor kan ikke du vinne i lotto mer enn en gang?

La oss først se på litt lottostatistikk. Ta en av de mest populære lotteriene i verden – Lotto 649. For å vinne i 649-lotteriet, må du matche seks tall ut fra 49 mulige tall. Oddsen for å gjøre det er ca. 1:14 millioner. Det betyr at du kan kjøpe syv millioner billetter og fortsatt bare ha 50% sjanse for å vinne. Det er rett og slett ikke gjennomførbart. Men noen mennesker vinner. Hvorfor? Det er basert på statistikkloven som kalles law of big numbers – Får man nok folk til å spille så vil noen av dem være heldige nok til å vinne.

Deretter vil noen av de som vinner i lotteriet ende opp med å bruke mye mer penger på lodd. Etter å ha vunnet masse penger, vil de ha råd til det. Så, for eksempel, i stedet for å kjøpe en billett per trekning, som de kanskje gjorde før de vant jackpoten, kan de nå kjøpe femti billetter per trekning. Kjøper man mange flere billetter vil vinnersjansen naturlig nok forbedres betraktelig, og dermed vil vi noen ganger se folk som vinner lotteriet mer enn en gang. Selvfølgelig betyr ikke dette at du bør bruke mer penger enn du hadde råd til å bruke, bare fordi det øker dine vinnersjanser.

Det er dokumenterte historier om folk som faktisk har vunnet i lotto mer enn én gang. For eksempel vant en mann ved navn Erik Martineau $ 20.000 på et skrapelodd fra Connecticut Lottery. Mindre enn en måned senere vant han på et nytt skrapelodd, denne gangen $ 1 million. I et annet eksempel vant en kanadisk mann $ 340.000 fra Lotto 649 i april, 2007. I november samme år vant han $ 15 millioner. Også fra Lotto 649. Ingen vet sikkert, men det er svært sannsynlig at disse to vinnere brukte mer penger på lottokuponger etter deres første store seier.

Kan du vinne i lotto mer enn én gang?

Som forklart over er det å vinne i lotto svært usannsynlig. Men hvis du er heldig og vinner er vinnersjansen like stor neste gang du spiller.

Spill lotto og vinn penger i internasjonale lotteri via EuroLotto. Det er en enkel og trygg lottotjeneste som det er helt lovlig for norske spillere å bruke. Her kan du delta på lotterier fra over hele verden, og hver uke er det hundrevis av millioner i premiepotten!