Lottokupongen

Nå kan du spille lotto via EuroLotto, og delta på de største lotteriene i verden, trygt og enkelt. Klikk på linken for å begynne.

Ikke glem å kjøpe lottokupongen!

De aller fleste drømmer om å vinne stort i lotto. De færreste har vunnet mye. De fleste kommer aldri til å vinne mye heller. Sånn er lotto. Et sannsynlighetsspill med veldig liten sjanse for å stikke av med toppgevinsten. Da er det lettere å vinne en av de andre gevinstene. Premien blir selvsagt mindre også fordi det er flere som deler den siden det er enklere å få færre riktige tall. Mange har vunnet smågevinster flere ganger, men det er den store toppgevinsten vi drømmer om og spiller for. Vi vet at sjansen er minimal, men samtidig leser man om mennesker som har lykken med seg og stikker av med den. Fornuften sier nei til spill, mens hjertet sier ja til drømmen. Underveis etterhvert som man taper den ukentlige innsatsen, unnskylder man seg med at deler av innsatsen går til et godt formål.

Med lotto er det slik at premiene blir større desto vanskeligere det er å vinne, men det skremmer ikke lottospillerne. Desto større gevinstene blir desto mer er man villig til å spille på det konkrete lottospillet. Om ingen vinner toppremien en uke så betyr det jackpot som overføres til premiepotten neste uke. Dermed vokser førstepremien og folk spiller mer, noe som igjen fører til enda større premie. Sjansen for å få toppgevinsten er minimal, men man vinner i hvertfall ikke om man ikke spiller. Derfor vinner som oftest drømmen over fornuften. De fleste lottospillere spiller for småbeløp. Det har derfor heller ingen økonomiske konsekvenser om drømmen om den astronomiske lottogevinsten ikke oppfylles.

Nye tider med lottospill på nettet

Tidligere var det slik at man ikke hadde så mange muligheter for å spille lotto. Kanskje var det bare en mulighet per uke i et nasjonalt lotteri. Etter hvert kom kanskje flere ukentlige spillmuligheter. Kanskje en gang midt i uken samt et par ganger i forbindelse med helgen. Uansett var dette ofte spill som ble tilbudt av en nasjonal monopolist. Og spill måtte skje utenfor hjemmet hos en lokal kommisjonær for den nasjonale monopolisten. Det var dermed ikke flere aktører å velge blant. Etter at internett ble utbredt forandret dette seg markant.

Flere tilbydere og spillmuligheter online

Etter at internett ble allemannseie med utbyggingen av bredbånd, har bedre teknologi samt raskere linjer åpnet opp en helt ny verden. For lottospill betyr det at det ikke lenger er bare en tilbyder å forholde seg til. Plutselig er hele verden et lottomarked. Med den teknologiske utviklingen har det åpnet seg et marked hvor man kan velge mellom mange tilbydere av lottospill. Det betyr også at det er flere spillmuligheter. Det gir tilgang til lottospill som kan gi enda større gevinster. Om man vinner. For sannsynligheten er neppe blitt større. Imidlertid gjør dette at man nå kan spille hos flere aktører og bestemme selv hvor man spiller om man vil jakte på den store lottogevinsten. Den nasjonale monopolisten er også online, så om man vil spille der man alltid har spilt, er det bare å fortsette med det.

Det er enkelt å spille på nettet

Valgfrihet med mange spillmuligheter er en positiv effekt av den teknologiske utviklingen. En annen effekt er at det er blitt mye enklere å spille. Det kan spilles fra stuen eller soverommet. Eller på mobilen samtidig som man sitter på bussen på vei hjem fra arbeid. Man behøver ikke sette seg i bilen, på sykkelen eller gå til den lokale tilbyderen av spill. Det kreves ingen fysisk forflytning for å få det til. Man kan rett og slett spille uansett hvor man er såfremt det er nettdekning. Dermed blir det veldig enkelt og man er ikke avhengig av åpningstider og køståing. Man kan spille døgnet rundt. Det eneste klokkeslettet man må ta hensyn til er innleveringsfristen for det aktuelle lottospillet.

All informasjon er online

Spiller man online behøver man heller ikke være redd for at kupongen blir borte og at man ikke får gevinsten om man vinner. Lottokupongen er registrert online så den er lett å finne. Der finner man også vinnertallene og premiebeløpene. Derfor er det ingen grunn til å kjøpe avisen eller gå inn på text-tv for å sjekke lottotallene. Alt er samlet på et sted og det er med andre ord blitt veldig enkelt.

For enkelt vil kanskje noen si. Det betyr kanskje at folk blir mer inaktive. Tidligere måtte man i allefall bevege på kroppen for å spille. Den eneste lotto-effekten man kanskje mister med flere spillmuligheter og flere tilbydere er Verdal-effekten. Den trønderske bygden er kjent for at flere vinner i lotto enn hva det statistisk sett skulle være. Om man bor i omlandet, er på ferie eller gjennomreise i Verdal er det kanskje smart å stikke innom hos en av de lokale kommisjonærene og spille. Da er kanskje sjansen for å vinne større enn hva den reelt sett er?

Spill lotto og vinn penger i internasjonale lotteri via EuroLotto. Det er en enkel og trygg lottotjeneste som det er helt lovlig for norske spillere å bruke. Her kan du delta på lotterier fra over hele verden, og hver uke er det hundrevis av millioner i premiepotten!