Lotto

Vinne i lotto

Vinne i lotto

Ukentlig leser vi om heldige lottovinnere. Den neste heldige lottomillionæren kan bli deg. Du kan delta på verdens største lotterier, og vinne flere hundre millioner kroner!

Hvordan velge riktige lottotall?

Det hadde vært fint å kunne sett inn i fremtiden. Den som ville visst hvordan morgendagen hadde sett ut kunne tjent seg rik på kort tid.

Lottokupongen

Ikke glem å kjøpe lottokupongen! En gang glemte jeg å kjøpe lottokupongen.

Å tenke seg rik - i lotto!

Tankens kraft skal ikke undervurderes. Kan du tenke og ønske deg rik, og så vil denne tanken manifestere seg i universet slik at du faktisk blir rik i virkeligheten også?

Lottosystemer: Matematikken bak tallene

Lotteriet er en type gambling som involverer loddtrekning for en premie - hovedsakelig penger. Mens lotterier er ulovlig i enkelte land, mange andre regjeringer støtte og oppmuntre folk til å delta.

Kunsten å velge riktig tall

Er det lurt å spille på de samme lottotall hver uke? Statistisk sett er svaret uten betydning, og det spiller egentlig ingen rolle hvilket system du bruker for å velge tall.

Jeg vant i Lotto, hva nå?

Er du blitt en heldig lotto vinner, sier du? Da må du være forsiktig med hvordan du bruker pengene dine.

Sannsynligheter i lotto

Hvis du ønsker å øke antall ganger du vinner i lotto kan du følge tipsene på denne siden. Eller bare begynn å spille lotto nå ved å besøke noen av våre annonsører, de er trygge steder å spille på.

Hvordan vinne lotto

Alle drømmer om raske penger og hva er vel da bedre enn å vinne pengene uten slit og strev? Lotto er noe du faktisk kan bli rik på uten å slite deg ut!

Tips for å vinne i lotto

Her er noen enkle tips for deg som drømmer om å vinne i lotto. De fleste av våre liv er brukt bak en disk, på et kontor, på bekken og kalle kunder, ledere, og den allmektige vekkerklokke.

Hva skjer med lotterigevinster som ingen gjør krav på?

Noen ganger er det en eller annen idiot som har klart å rote bort lottokupongen sin, eller de glemmer å sjekke vinnertallene fordi de aldri vinner likevel (bortsett fra denne gangen, da de glemte å sjekke om de hadde vunnet). Hva skjer egentlig med lotterigevinster som ingen gjør krav på?

Kan man vinne i lotto flere ganger?

Alle drømmer om å vinne i lott. Hva skjer når man har vunnet førstepremien en gang, vil man fortsatt ha denne drømmen.

Villedende markedsføring blant lotteriselskaper

De lotterier som er nevnt på denne siden er legitime. Imidlertid er det ikke alle lotterier man kan stole like mye på.